uFeel.me
Жестоката любов
Автор: meri-20,  23 юли 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 355
Една любов ме кара да горя,
една любов ме кара да не спя.
Жестока и студена е тя,
обърква хиляди сърца,
защо тогава трябва да й вярвам аз сега,
това не мога да го разбера.
Обичах аз едно момче,
което беше с ледено сърце.
Преструвките му опасни,
мисли те му неясни...
Обичта ми той отне,
разби моето сърце.
Жестоко е, когато не знаеш как трябва да обичаш
и всичко с истинските думи да наричаш.
Затова сега си взимам аз поука,
макар и да греша
аз никога не ще се влюбва,
поне това ще споделя.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me