uFeel.me
Жестока любов
Автор: meri-20,  9 август 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 407
Всичко е толкова трудно,
и най-много това,че сам далече от теб!
Ако можех времето da varna
или пак всичко в голям сън да превърна,
за да не плача и денем и нощем,
а да сам вечно до теб!
Ако знаех че няма да виждам
и денем и нощем твоите сини очи,
нямаше нявга да тръгна по тез сиви мечти!
Сега сам далече сама, без душа
с никой не мога да споделя...
Голямата ми мечта попречи на любовта,
но опитвам се аз да я спася.
Надявам се един ден, ти да ме чакаш радостен
и с усмивка на лице да кажеш "обичам те"
Не се съмнявам в любовта ти, не
обичам те и нека всеки разбере,
но не всеки ще знае какво става с мен сега
и с изгубената ми душа
в таз далечна страна...
Затова спирам аз сега,
но няма да спре и моята душа!
Ще чакам щастливите дни,
който наближават слънце,нали?
Обичам те слънчице мое,
не ми се живее без теб,
но силна сам знаеш
и само за теб ще търпя!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me