uFeel.me
Жените имат нужда от лъжа
Автор: diva_strast,  8 януари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 653
Създадох те от купчините самота
събирани с години във сърцето.
От тях направих ти душа,
от болката изваях ти лицето.

Окъпах те във бисерни сълзи
и откриха се пред мене бляскави очи...
От разкъсаните нервни клетки
сплетох ти къдрици и лъчи..

Измислих те!

Създадох те, за да те има.
А сега ще ти дам и свобода...
Тръгни!...Направи щастлива друга!
Макар да си илюзия -
жените имат нужда от лъжа!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me