uFeel.me
Жената, която рисува тъга
Автор: krassy,  28 ноември 2009 г. в 01:45 ч.
прочити: 477
Жената, която рисува тъга,
нощем не може да спи.
Тя дълго се взира 
в оназ’ проклета луна
и душа от звездите събира.
Тя не умее да бъде сурова,
нещо в нея боли ли, боли.
Денем поглъща жива отрова
от ходещи малки съдби.

Жената, която рисува тъга,
нощем понякога плаче,
разрежда боите със свойта сълза,
а вятър изпраща й здрача.
С коси тя попива среднощна мъгла
и сенки реди по паважа.
Разплита с очи чужди вини
и тайно любовта си им вгражда.

Жената, която рисува тъга,
не може да бъде различна,
дори наранена, небрежно с ръка
махва за сбогом прилично.
Тя не умее да бъде луна,
но дори пред теб не отрича,
чисто и просто това е съдба
да го обича... обича... обича.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me