uFeel.me
Жената (Честит 8-ми март!)
Автор: zahvurlen,  10 май 2013 г. в 18:47 ч.
прочити: 519
Ти имаш право на желания
и имаш правото на свобода
и с моите сърдечни пожелания,
припомням ти, че си жена -

такава че потайно всеки,
поне веднъж най-силно е желал.
Под непокорния ти образ, вековете,
смирено са строили пиедестал,

пред който всеки мъж ще коленичи,
без капка гордост или себичност,
и в обаянието ти заключен,
ще търси начин да не те обича -

отиващ в нищото, обречен път, 
защото на това сме прокълнати -
дори сами, на край светът...
в сърцата ни бушуваш Ти - жената.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me