uFeel.me
Жена
Автор: Geia,  14 януари 2013 г. в 14:04 ч.
прочити: 362

Жена съм.

Странна и различна,

Загадъчна, ранима и добра.

Дойдох на слънцето с усмивката,

с гнева на бурята през март,

с дъха на пролетни цветя,  

със силата на любовта.

Сълзите взех от морските вълни,

от птиците се учих да летя.

Жена съм.

Обичам влюбени и споделени нощи.

Обичам пламъка в мъжките очи.

Обичам  ласките, изречени на глас...

И ставам крехко стръкче,

 щом  имам силно рамо аз.

Жена съм.

Жадувана... Отхвърлена и наранена.

Понякога самотна в своя път.

С тъгата и копнежът си делим постелята,

а спомените са уютен кът.

 В съня ми  небесата

чертаят моя път.

И тръгвам пак с мечти богата,

 изправила глава,

усмихната и дръзка,

в живота, влюбена жена.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me