uFeel.me
Желание
Автор: vili_fitka,  21 декември 2009 г. в 17:34 ч.
прочити: 183

Ще си пожелая тази вечер

да останеш на леглото до мен

само още миг, два, три...

Да ти се нарадвам и нагледам,

да те нацелувам и напрегръщам...

Че нали е за последно, нали е завинаги...

Нали си отиваш, нали ме оставяш –

Пак самичка под тежкия юрган-

уж на топло, уж за малко..

А ще измине цяла зима

тъжна и бяла, толкова дълга...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me