uFeel.me
Желание
Автор: kalliq,  6 декември 2009 г. в 09:40 ч.
прочити: 215

Ти идваш в мойта малка стая


с желание да бъдеш с мен


и всяка нощ на прага й заставаш


душевно много наскърбен.



Не знаеш как полека да попиташ


аз искам ли да пийна с теб,


а после в сладостно желание да литнеш


и аз тъй кротко да полегна с теб.



Усмихвам ти се как да не желая


игрички парещи с теб,


та туй сърце по тебе все изгаря,


та туй сърце желае да е само с теб.



Така изгря луната в полунощ


аз тръгнах тихо да отворя


на моя праг застанал верен мъж


с очакване с любов да заговоря.



Притискам те с парещи ръце


добре дошъл в прегръдките ми мили


заври в косите ми лице


и дай да вдъхна още сили.



Целуваш ме с треперещи уста


и пръстите ти шарят из плътта ми


усещаш ти с езика си гръдта


и бясно ни залива тя-страстта.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me