uFeel.me
Желание
Автор: milgeo,  4 юли 2008 г. в 20:19 ч.
прочити: 1462
Не искам да сънувам
твоето докосване,
а да усетя пръстите ти
топли във косите ми...
И не в съня ми всяка нощ
да бъдеш гостенин,
а да заспиш целувайки
очите ми....

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me