uFeel.me
Желание
Автор: Plamen,  30 октомври 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 431
Не искам да моля,
не искам да прося
за твоята любов.
Искам да бъда обичан
и да обичам...
Не искам милосърдие,
не искам съжаление,
не искам нечие влияние
да ти влияе.
Обичам да те обичам
такава каквато си...
с трепет и нежност,
с гняв и светкавици.

Просто искам да те обичам...
Обичам да обичам някого!
Това си ти!
Ще ми позволиш ли?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me