uFeel.me
Желание
Автор: feelin,  2 октомври 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 2872

Тъй нежна е нощта
Жадувам твоя допир
Блести една звезда
Очите ти са елексир

Ухаеш на страстта
Жар е твойто тяло
В теб ще се стопя
Сърцето е полудяло

Любовта ти е сестра
Огънят е твоя брат
Вятърът ти е баща
Пламтящ е твоя свят

Искам в него да горя
Да ме любиш всеотдайно
Тогава времето ще спра
Гали ме ти безкрайно!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me