uFeel.me
Желание
Автор: black_angel,  5 ноември 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 425
Нека тази вечер съм тази, за която мечтаеш,
онази същата,която толкова силно желаеш.
Нека съм нежна мелодия, нарушавайки тишината,
преливаща чаша шампанско в ръката ти свята.
Нека съм сатенено бельо небрежно
захвърлено на нечие легло
Нека съм жарава сред пепелта, излъчваща топлина
в камината лъхаща студенина.
Нека тялото ми се превърне в неземна красота
за да утоли жаждата ти за страстта

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me