uFeel.me
Желание
Автор: Petrova_AHETA,  24 януари 2012 г. в 00:19 ч.
прочити: 316
Със теб се чувствам тъй щастлива,
аз бях и съм, но ти ме подлуди!
Със теб съм прекалено жива,
от страст кръвта във мен кипи!
С една душа са ни телата!
С една мечта са нашите дни!
Ела,хвани ме за ръката,
за да утолим страстта,
която ни взриви!
Ти си онази част от мене,
която търсила съм без да знам!
Ела, запълни ми празнотата,
защото мястото е твое там!
Като огън се разгарят мойте чувства,
като буря се бушуват в мен!
Ела и довърши мечтата,
на която двамата сме вече в плен!
Аз чакам теб, за да те заключа,
или за мойто тяло залепен,
да останеш без да търсиш ключа,
към твоят свят неопетнен!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me