uFeel.me
Желание
Автор: rosen_rosen,  27 май 2010 г. в 10:19 ч.
прочити: 462

Пожелах си, до мен да те има
и с любов да летим, без тъга...
Даже казах на бялата зима
да си вземе обратно снега.

Нека вън е усмихната пролет
или лято горещо, с цветя...
Само с тебе готов съм за полет,
та дори да си нямам крила.

Ти си музика слънчево ясна,
неусетно преляла се в мен...
Ти си моята песен прекрасна
с най-чудесен, вълшебен рефрен.

Поведи ме натам - към безкрая
и за нищо не питай сега!
Тъй красив е света, а не зная
ще оставя ли в него следа...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me