uFeel.me
Желание (2)
Автор: Petrova_AHETA,  7 май 2012 г. в 15:04 ч.
прочити: 478
Сърдита съм на вчерашния дъжд,
който за живота ме събуди,
и ми се прииска така изведнъж,
да заживея във минали, сладки заблуди.

Зажаднях за думите ти любовни,
закопнях да се къпя отново в забрава,
искам гъдела от твоите длани гальовни,
да запали пак огън от стара жарава.

Виновен за всичко е вчерашния дъжд,
че нежно със твоя глас ми заговори.
Искам, как само искам наведнъж,
миналото наше със сила пак да се повтори!

Анета Петрова


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me