uFeel.me
Жажда
Автор: margo,  2 януари 2012 г. в 10:43 ч.
прочити: 226

Не искам вече да бъда сама,                    

искам сутрин да усещам твойта топлина,
отваряйки очи да виждам твоите очи!

Не искам вече да бъда сама,
искам да вървя и държа твоята ръка.

Не искам вече да бъда сама,
искам вечер да заспивам без да има тъга.
Да затварям очи и да усещам твойта топлина.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me