uFeel.me
Жарава
Автор: UGLYCOYOTE,  31 януари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 584
Обичам моите боли!...

Не ми ги отнемай
Моля те, не ме карай
да се отрека от тях!

Не мога
Не искам
Не знам как

Не знам как ще продължа,
ако не ме топлеше
жаравата
на моите болки.


4.11.2004

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me