uFeel.me
Жадуване
Автор: miri,  14 февруари 2011 г. в 09:38 ч.
прочити: 437
Запалих камината,
но не топли.
Тебе те няма
и призрачни пламъци
мене ме галят.

Стаята напрегнато мълчи.
Зрели звезди
светлината си стискат,
безплътни сенки
по леглото ми лягат,
а от тебе никакви следи!
 
Къде си ?!
Тъгувам
с крайчеца на пръстите да те докосна.
Къде си ?!
В този свят на огнено бълнуване
тебе истински жадувам.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me