uFeel.me
Жадувам любовта ти
Автор: beby_d,  8 септември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 729
От страх и ужас притъмня ми,
любовта до болка ме изпи!
Като вулкан завря кръвта ми,
от лудост сърцето ми ще изхвърчи!
Тъй близо съм до теб сега.
Само наша нека е нощта,
но тъй близо...дано не изгоря,
да съм с теб е моята съдба.
Не зная колко те обичам,
не зная какво съм аз за теб,
но боса по жаравата ще тичам
и ще ругая дявола проклет!
И страст и болка ме изгарят,
в прегръдките ти аз пламтя,
дано и моите да разгарят
в теб огъня на любовта.
С очите дръзки ти ме палиш.
С усмивка ти ме подлуди.
Ще искам още да ме галиш,
че дори Луната да ни завиди!
И ще получиш във замяна
моите ласки, целувки и мечти.
Усещаш ли във теб промяна?
В сърцето - Слънчеви лъчи?
Но ето, че се зазорява,
а от тебе искам толкова неща.
Утрото щастието ми помрачава.
Ще те чакам тук отново през нощта!
Но не искам да съм блудница
със тебе само през нощта.
И по-добре бездомна скитница,
ако не съм със теб и през деня!
beby_d feat. lydotokote

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me