uFeel.me
Жадувам да те имам!!!
Автор: 4o4o,  13 август 2008 г. в 08:24 ч.
прочити: 449
Жадувам за сладките ти устни...
жадувам за нежния парфюм...
жадувам за погледа блещукащ...
жадувам да съм само твой...

Жадувайки те... аз те гледам
гледам и не мога да се спра...
жадувам само да те имам...
дорде в покой заспа...

жадувам... жадувам... жадувам...
на чуствата си аз робувам..
за целувките аз жадувам...
ех... как искам да ти се любувам...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me