uFeel.me
ЖИВОТЪТ РАЗЛИСТИ СЕ
Автор: zefpet,  31 октомври 2010 г. в 20:35 ч.
прочити: 559

Въртях се из гъстите дебри на мислите,
търсех причина за мрачния срив.
Учуден броях и събирах годините,
скрили се сякаш във стих без мотив.

Празни години - пресъхнали кладенци -
много натрупах във моя паспорт.
Колко мечти, от любов непогалени,
сипеи сринаха в този живот.

Къде са ми песните, все недописани?
Няма ги кратките мигове страст.
От огън ли бяха те всички орисани?
В огън роден ли е сетният час?
……
Завехнаха раните. С блеснали ириси
тръгвам изправен, усмихнат, готов
за слънчева есен! Животът разлисти се.
От теб прероден е, прекрасна Любов!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me