uFeel.me
ЖИВОТЪТ Е ЧУДО
Автор: edelvais,  17 юли 2012 г. в 11:16 ч.
прочити: 372

Всеки ден се будя

с усмивка, за да бъде

денят ми лъчезарен.

Всеки ден си повтарям,

че съм невероятна щастливка

и правя деня си уникален.

Всяка нощ се зареждам

с нова надежда и любов,

за да се събудя за новия ден

чист и с оптимизъм готов.

Всяка фибра в мен

непрестанно пулсира

и от всяка клетка

постоянно извират

надежда и вяра,

че животът е чудо,

а не само Божи дар.

Само живият човек може

да бъде и да се чувства

господар на съдбата си

и на света, в който живее.

От любов към света и живота

душата ми с любов пее,

от любов грее, и с любов

към живота непрестанно се смее.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me