uFeel.me
ЖИВОТ
Автор: datska,  27 януари 2009 г. в 15:03 ч.
прочити: 537

Красива бях в онази тъмна нощ
самотна ... но красива
добротата бе моята мощ
на него лъжата бе сила
с любов подадох му ръка
той с омраза я отхвърли
в нищета остана моята душа
и щастието прекърши.
нещастна бях и беше облачно
и слънцето ми бе отнето
а исках, исках нещо истинско
едно мило, топло сърце
не фалшиво, а реално
не лицемерно или интригантно
търсех честните, мъжки ръце
а изневяра получих за своята вярност
тъмнина, обида и зрялост
и едно сестринско приятелство
премина в предателство
светлината превърна в тъмнина
сънят в безкрайни безсънни часове
и ангелите пазещи ме в нощта
замени с демони убиващи моето сърце
цветята оказаха се сухи клони с бодли
зелените поля - ледени пустини
това бе дъното на ада
но душата ми бленуваше рая
тогава дойде така желаното спокойствие
тогава дойде ТИ
и мен смути
приех твоята ръка
притеснена дадох ти моята душа
и ТИ създаде дом за мен
в семейство се превърнахме за ден
любовта видях в твоите очи
и топлина сърцето ми обви
това е щастие, това е вярност
единствен ТИ за вечни времена
                      ! ! !



    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me