uFeel.me
ЖИВОТ ПРЕЗ СЪЛЗИ
Автор: fenix,  16 май 2012 г. в 17:15 ч.
прочити: 285
Всъщност... не страдам за теб,
а за свойте безцветни години,
че животът ми някак... нелеп,
си минава през делници сиви...

За това, че във мойта душа,
се преплитаха четири сезона,
а сега е тъга... и тъма...
и не срещам усмихнати хора.

За това, че копнея летеж...
и към утрото длани протягам,
но от своя спокоен стоеж...
не политам, а устремно падам.

И не спирам да питам \"Защо?\"
Кой чертае съдбата ми с пръсти,
кой решава добро... или зло...
и във тъмното скришом се кръсти?

Кой с живота играе хазарт...
и какво сме- тълпа, марионетки?
Всичко ценностно вече е Арт,
всеки прави си някакви сметки.

А аз страдам за минали дни...
за любови и чувства кристални.
Боже, нека да спре да боли,
от живот със сълзи нереални!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me