uFeel.me
ЖИВЕЕШ В МЕН
Автор: ANJI,  1 март 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 1280
Откраднах топлината от сърцето ти.
Откраднах любовта от твоята плът.
Откраднах светлината от лицето ти.
Откъснах със ръка от твоя свят.

Прекръстих се пред дявола! Проклинах се!
Откраднах и душата ти след ден.
Прегръщах те! Целувах те! Обичах те...
Ограбих те! Сега живееш в мен.

ЛИТЕРАТУРЕН СБОРНИК \"ЖАЖДА`2006\"

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me