uFeel.me
ЖИВА ВОДА...
Автор: l.hiena,  25 април 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 339

*

Може би ще дойдеш някой ден -

нечакан, незабравен и любим.

Може би във мрака син

единствено ще виждаш мен.

*

Дали ще ме забравиш? - несъмнено!

Ти имаш толкова любови,

които все ще са готови

да те стоплят, щом ти е студено.

*

Все пак ще ме обичаш, знам -

скалите топли ще ме пазят,

те не могат да ни мразят -

нас винаги ни има там.

*

Когато в спомен се превърна,

от нещо пак ще се родя.

Ще бъда Живата вода...

Просто призови ме...

Ще се върна!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me