uFeel.me
ЖИВА КАРТИНА
Автор: idan,  20 юли 2011 г. в 18:07 ч.
прочити: 224

Като бурна вълна връхлита,
без спектакъл театрален,
неподредено, спонтанно,
забавлява - вълнува.

Еднообразието  разрушава,
по-силно от сцена,
тя е превъзходна
неповторими картини, живи рисува.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me