uFeel.me
ЖЕНИТЕ
Автор: dobromirpenkov,  8 януари 2011 г. в 10:14 ч.
прочити: 295

ЖЕНИТЕ

 Жените на знаят колко са хубави...
Жените не знаят това,
но въпреки туй ни погубват,
омагьосват ни с свойте тела.

Не знаят жените колко са хубави,
но ние прекрасно знаем това
и пристъпваме ний вечно влюбени
в греховните техни тела.

 24.04.2010 г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me