uFeel.me
ЖЕНА
Автор: blaskov,  15 ноември 2012 г. в 21:26 ч.
прочити: 351
Колко мечтаех
              за теб да напиша
нежно красиви
                          слова.
Всеки, четейки,
              по тях да въздиша...
С името главно
                              ЖЕНА.


Колко мечтаех
                 пак теб да обичам,
даже   
                        далече да си.
Щом те погледна,
                  започвам да сричам,
сякаш
                         неземна си ти.


Колко мечтаех
                     да бъдем до края
с тебе
                        ръка за ръка...
И продължавам
                    за теб да мечтая
в хладната
                          сива мъгла.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me