uFeel.me
ЖЕЛАНИЯ
Автор: cvetian,  1 април 2011 г. в 15:52 ч.
прочити: 358
Аз отново искам да усетя
топлия ти глас и нежността,
и вълшебната ръка, която
все ме галеше и милваше в нощта.
Искам устните ми да попиваш
жадно и като на сън
очите ми със обич да обливаш,
сред звезди и тишина навън.
Повтори ми сладките прегръдки,
нека да ни слеят пак в едно
и желанията с тихи стъпки
да се вмъкнат в моето легло.
Пожелай ми да те имам и
щастлив да бъде този край!
Пожелавам ти - ти мен да имаш,
колкото си искаш, до безкрай!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me