uFeel.me
ЖЕЛАНИЕ
Автор: idan,  28 юли 2009 г. в 20:49 ч.
прочити: 238

Мисълта галопира,
на листа не спира,
промушва се в ефира,
вятъра надбягва,
в твоите обятия
замира.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me