uFeel.me
ЖЕЛАНИЕ
Автор: Nina Kala,  21 юли 2009 г. в 08:56 ч.
прочити: 557
Дъх от дъха ти ще стана
и тихо на пръсти теб ще обсебя.
Ще тръпна отново в очакване нямо -
ти вдишвай ме само!

Отвори сърцето си за мойте ветрове!
Топъл бриз ще бъда - от лятно море.
Ще запулсира отново времето спряло -
ти приюти ме само!

На отминалите дни аз бряг ще стана.
Ще посрещам всеки прилив, носещ ми вяра
и ще попивам силата твоя смълчано -
ти поискай ме само!

През мен премини! Стъпчи самотата!
За стъпките ти - път ще стана
и щом тръгна реална до твоето рамо -
ти обичай ме само!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me