uFeel.me
ЗАВИНАГИ В СЪРЦЕТО
Автор: fenix,  6 декември 2012 г. в 08:01 ч.
прочити: 454
Обичам те! Сърцето те желае.
Ръцете ми са жадни за любов.
Обичам те и тялото не трае...
Отговори на трепетния зов.

Желая те! Ела, като звездица.
Със нежност озари ти моя мрак.
Една безкрайно лекокрила птица,
желая те! И пак, и пак, и пак...

Нуждая се от твоите мили думи.
Нуждая се от искрена душа.
Магията, родена по между ни,
аз вече знам... нарича се съдба.

Бъди до мен. Ела. Стани ми сянка.
Със мене, редом, винаги върви.
Любов, като покорна самарянка,
завинаги в сърцето остани...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me