uFeel.me
ЗАВИНАГИ... /Right Here Waiting /
Автор: maioci,  11 август 2008 г. в 00:10 ч.
прочити: 463

Любимата ми песен, изпята от любимия ми певец.

Гледайки песента, четейки текста и плагиатствайки - казано на моя език "начинаещ поет", бих допълнила:

Нищо , че ни разделят океани - ние мисленно винаги ще сме заедно!
Не полудявай, а знай че винаги ще съм до теб!
Искам когато чуеш гласът ми, болката да спре!
Ние вече сме си казали - ЗAВИНАГИ!!!
Където и да си, каквото и да правиш - аз ще съм тук и ще те чакам!
Каквото и да ми коства... ще съм при теб... само не искам ти да разбиваш сърцето ми... Моля те !
С каквото и да било аз съм съгласна с теб винаги!
В нашата връзка думата „за последно” не съществува!
Искам всеки път когато те видя да чувам смехът ти!
Истинският приятел понякога вкусва и сълзите, особенно ако има ревлива приятелка като мен!
Не винаги мога да се доближавам до теб, но мислено винаги го правя когато те видя близо до себе си!
Искам да ме влудяваш, но с красиви неща... с красиви думи... Не с ярост и нерви...
Дори и да има романтика помежду ни, бихме оцелели само ако браним това което си е наше!!!
ПРИЕМАМ ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО, КОЕТО Е НА ПЪТЯ МИ СЕГА...
ПРИЕМАМ ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО ДА СИ МИ ПРИЯТЕЛ...

Ако нещо не Ви хареса, то значи все още съм начинаеща поетеса !!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me