uFeel.me
ЗАВЕДИ МЕ ТАМ...
Автор: maioci,  22 април 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 524

Искам те във всеки мой ден,

искам винаги да си до мен,

искам те тук и сега,

искам двамата да покорим света!

Някъде далеч от тук,

казват хората, че нямало студ!

Да, така се пее в една песен,

помня я от миналата есен.

Заведи ме там –

и нищо не искам да знам.

Не, не искам да чувам за ревност,

Слънчо, ти си моята потребност!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me