uFeel.me
ЗАЩОТО ТЕ ОБИЧАМ!!!
Автор: lipstick,  22 май 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 851

Ще отида в храм и ще се помоля,

ще запаля свещ за теб, лъжецо!

Ще заплача от мъка и неволя,

ще закрещи заради теб сърцето!

 

И ти, без да разбереш, ще влезеш,

случайно някой вътре ще те бутне!

Ще ме чуеш и не след дълго ще си тръгнеш

от храма, проумял... от тебе той ще рухне!

 

Уплашен, дълго някъде ще скиташ,

разбиращ болките от хилядите ти лъжи,

които чак сега в очите ми прочиташ...

Уплашен, че никой не ще ти ги прости...

 

Разкаян, ще си дойдеш вкъщи... с нула сила...

ще съжалиш, че толкова си ме ранявал...

А, аз с мъка всяка болка съм простила,

отдавна... без дори да си ме молил!!!

 

ЗАЩОТО ТЕ ОБИЧАМ!

 

 

 

 

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me