uFeel.me
ЗАЩО?
Автор: veronika55,  28 март 2011 г. в 11:40 ч.
прочити: 184
Защо се връщаш? Пак ли си самотен
след бурни нощи и щастливи дни?
И кой пред теб вратата е захлопнал,
та днес на моята врата звъниш?

Ще те приема, за да те погледам,
за да те видя, как и този ден,
от другите оставен, пренебрегнат,
пред мен стоиш разкаян и смирен.

Защо мълчиш? Ела. Седни до мене.
Така е по-добре. Подай ръка.
Да те разпитвам днес съм уморена,
защото дълго чаках те сама.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me