uFeel.me
ЗАРЪКА
Автор: gala mari,  23 октомври 2008 г. в 21:48 ч.
прочити: 763

Пътувай,

към мечтите си големи,

направи ли те и щастлив,

и малко тъжен.

И болката от дневните проблеми

превърни във порив

нежен...

Покори

илюзията на душата,

че към щастието се пътува.

Приласкай

във теб мечтата!

И поискай ТО

да съществува.

Победи

сърцето си подвластно

на измама и разлъка!

Нека само чувство страстно

да ти спомня моята заръка:

Пропътувай!

Победи!

Върни се!

Завърти света край тебе!

И до истината докосни се -

Винаги напред!

И пред никой -

на колене!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me