uFeel.me
ЗАПОМНИ МЕ
Автор: SAMOTA,  4 август 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 541
Запомни ме такава
нежна и мила,
с усмивка щастлива
на моето лице.
Запомни ме такава
дива и страстна,
с туптящо за тебе
любящо сърце.
Запомни ме такава
с топлият поглед,
с който те гледах преди.
Запомни ме такава
с горещите устни,
как карах кръвта ти
във теб да кипи.
Запомни ме такава
това ще ми стигне
да зная,че споменът и теб те гори,
да зная,че още си мислиш за мене
дори и да имаш още много жени.
Дори и да минат още много години,
дори и да дойде при нас старостта,
дори любовта ти към мен да премине.
ЗАПОМНИ МЕ!!!
АЗ ИСКАМ САМО ТОВА.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me