uFeel.me
ЗАПЕЙ МИ ЗА СЛЪНЦЕ, ЗВЕЗДИ И ЛУНА!
Автор: radenko3,  7 април 2011 г. в 08:55 ч.
прочити: 251
ЗАПЕЙ МИ ЗА СЛЪНЦЕ, ЗВЕЗДИ И ЛУНА!

Годините лудо препускат напред,
но спомени живи в сърцата остават.
От чувства и мисли красиви обзет,
потъвам в неземна, блажена забрава.

В очите ти виждам копнеж и тъга
по нашите трепетни минали срещи.
Запей ми за младост безгрижна сега,
за обич и пламнали устни горещи!

Изгаря ме още онази мечта
за пролет разцъфнала, приказна, бяла!
В сърцето ми още гори любовта
с надежда за за утро вълшебно изгряла.

Запей ми за слънце, звезди и луна,
за птици с крила, от любов затрептели!
В сърцата ни няма да падне слана,
когато за обич са песни запели!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me