uFeel.me
ЗАНАЯТЪТ ОБИЧ
Автор: ГАЛЯ,  6 май 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 415
Направих рамка,
картина за любов ще изплета,
и питаш ме защо безцветна е,
а помниш ли кога ми взе последната боя?...

И мислиш че е лесно да плетеш,
а знаеш ли какво е да не можеш да се спреш?...

Да вплиташ всяка мисъл в рамката,
и погледът ти все да бяга към запалката,
конците пръстите да режат,
сякаш са не коприна,
а рибарска мрежа...

Не, ти не знаеш на занаята тънкостите,
така че повече недей да питаш,
не заслужаваш на живота мъдростите!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me