uFeel.me
ЗАМИСЛЕНО УТРО
Автор: mladMilan,  25 юли 2010 г. в 08:26 ч.
прочити: 464
Нощта отдръпва своята завеса,
а утрото усмихва се насила.
И птичките не пеят още – де са?
Защо тъга сърцето ми е свила?

Поглеждам сънно – ти си тук до мене,
красива и пленителна жена!
Сега ти още спиш, кое е време –
сънят те е завил във пелена.

Красиво е лицето ти в сумрака,
и някак мило – като на дете.
Часовникът небрежно си тиктака
и нишките на времето преде...

Изнизаха се толкова години,
сезоните се сменяха безкрай.
Просторите ни пак така са сини
пред погледа ни към заветен Рай.

И все вървим към своята Вселена,
посоката е ясна във нощта!
Дали ще стигне земното ни време
за да достигнем нашата Звезда?


25.07.2010 ММ

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me