uFeel.me
ЗАМИНА СИ
Автор: KRISO,  8 март 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 376
Знаеш ли, обичахте?! Ти това не разбра и напусна ме в нощта! Тръгна си без слова и ме остави да живея в лъжа- че ще се върнеш ти, но уви не го стори ти! Живея аз ден, за ден, откакто тръгна си от мен. Всичко в мен уби и живота ми разби. Гасна аз ден след ден, а на теб не ти пука за мен! Не звъни, от лицето на Земята ти изчезни! И помни винаги ще съжаляваш за това, че напусна ме в нощта!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me