uFeel.me
ЗАМЕСТНИЦА
Автор: l.hiena,  2 март 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 352

Как да знам, че там зад ъгъла

не дебне някоя в засада?!

Как да зная, че не съм се лъгала

и няма между нас преграда?!

Как да знам, че сянка на съмнение

няма да застигне мисълта ми

и самият Ти, във зло падение,

няма да погазиш любовта ми?!

Как да вярвам, че в самотни вечери

за мен си мислиш до полуда?!

Как да махна тая безсърдчната

и отчаяната мисъл...

"С ДРУГА"!?...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me