uFeel.me
ЗАКЛЮЧЕНИ КРИЛЕ
Автор: l.hiena,  12 декември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 287

В мига на пареща тревога,

в часа на дебнещия страх,

погледнах истината строга

и с явна болка осъзнах,

че щом единствената обич

под ключ оставим огнетена,

се вплита в огнебълващ обръч

и превръща се...в несподелена!

И всеки опит да се сравиш

с тази карма непонятна,

не можеш нищо да поправиш...

Ето,връщам я обратно!

*****на всички,които са птици в клетка!*****

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me