uFeel.me
ЗАКЛЕЛ СЪМ СЕ ДА ТИ БЪДА ВЕЧНО ВЕРЕН
Автор: Pobeditel,  19 март 2011 г. в 17:56 ч.
прочити: 354
В мен не тлеят плахи чувства,
сърцето ми гори от обич.
По това ще ме познаеш,
с мен е винаги горещо.
Дори само с поглед вдъхвам
във всяко цвете нов живот.
Идвам от далечни светове
и с теб твориме вечност.
Аз съм твоят безстрашен рицар,
даряващ теб и душата ти
с най-истинската любов.
Обичам всеки миг с теб -
тишина, възторг или екстаз,
защото си единствената ми любов.
Заклел съм се пред звездите
и космическите ветрове,
да ти бъда вечно верен.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me