uFeel.me
ЗАБРАВИХ ТЕ!!!
Автор: mechtaq_za_teb,  16 юли 2008 г. в 16:12 ч.
прочити: 1501
Знаеш ли, аз те забравих!
В очите ми няма за тебе искри.
Някога тази цел си поставих.
Цел, която вече осъществих!

Гледам те, но дори не потрепвам.
Не бие тъй лудо мойто сърце.
И краката ми, те не омекват.
Не търсят допира ти мойте ръце.

Вече оковите твой премахнах.
Тръгнах напред, без теб и сама.
Успях, аз просто те забравих.
Не се заблуждавам, знам че е така!

Спомени няма. Вече избледняха.
И с теб се сбогувах, както със тях.
И когато най-сетне те забравих,
осъзнах, че щастлива със тебе не бях.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me