uFeel.me
ЗАБРАВИ МЕ
Автор: eva1igrata,  22 май 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 567

Как искам да ти кажа думи две,

"обичам те" да изрека на глас,

заключено за теб е моето сърце,

не ме корИ, не съм виновна аз.

-

Ключа изгубих след една измама,

коварна, подла, зла,

дори в безкрая да го търсим двама,

не ще намерим нашата съдба.

-

А да си самотен - тъжно е и страшно,

единствен да показваш любовта,

забравИ ме - за мен е много важно,

за да не изпитвам никаква вина...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me