uFeel.me
ЗАБРАВИ МЕ, ЛЮБОВ
Автор: zefpet,  21 март 2011 г. в 08:56 ч.
прочити: 1531

Забравú ме, Любов! Изгонú ме от твоите мисли!
Необятен покров ще попие сълзите ни чисти.
Забравú ме, Любов! Пречистú се от моите думи.
Те не струват и грош.Безполезен съм скитник без друми.

Намразú ме, Любов! Аз не струвам сълзата ти чиста,
дори вятър суров над небето ти светло да литне.
Намразú ме, Любов, от света не очаквай пощада!
Не съм твоят герой, не съм твоя последна награда.

Но накрая ела в оня Дом на последната зрялост.
Да не бъдем мечта, а нормални във своята цялост.
Не бъди тишина! Бъди вик и градушка сред зноя!
Забравú за света и... бъди ти единствено моя!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me