uFeel.me
ЗАБРАВИ ЛИ?
Автор: geriii,  3 април 2011 г. в 23:39 ч.
прочити: 212
Забрави ли че можеш да обичаш,
да трепнеш нощ и ден.
Забрави ли, че можеш да обичаш,
и да изгаряш в мен.

Забрави ли какво е щастие
и да си усмихнат.
Забрави ли какво е щастие
и какво е да си опиянен.

Изгуби ли надежда в времето
та сега си в плен.
Изгубили някъде себе си
та сега си изтощен.

Забравил си себе си, а търсиш мен.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me